A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітання з нагоди Дня Народження Народного депутата України Шиньковича Андрія Васильовича!

Дата: 02.03.2018 13:17
Кількість переглядів: 2645

2-го березня відзначає День народження український політик, Народний депутат України,  заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства ШИНЬКОВИЧ АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ.

Шановний, Андрію Васильовичу!

Весь Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного відношення до своїх громадянських і службових обов’язків, свідченням Вашої державницької позиції у справі служіння українському народові і, як результат, Комітетом виборців України Вас було визнано найпродуктивнішим депутатом  2017 року.

Ваші високі особисті якості, відповідальність і самовідданість в оновленні Української держави уособлюють в собі високий рівень далекоглядного політика, для якого найвищими критеріями є честь і гідність.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!
Зичимо Вам міцного здоров’я, особистого щастя, злагоди, та чудового настрою, родинного затишку та сімейного добробуту. Нехай завжди Вас супроводжує вдача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються світлом та любов’ю рідних та близьких. Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!

Нехай доля і надалі збагачує Вас мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!

З повагою, Антонінська об’єднана територіальна громада на чолі з селищним головою Наталією Анатоліївною Кондратюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора