A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Круглий стіл на тему: "Стан протидії торгівлі людьми на Хмельниччині."

Дата: 03.04.2018 08:38
Кількість переглядів: 518

  02 квітня 2018 р. у Антонінській ОТГ за сприяння Красилівського районного центру зайнятості відбувся Круглий стіл для представників громади  на тему «Стан протидії торгівлі людьми на Хмельниччині. Роль ОТГ у виявленні та перенаправленні постраждалих»  в рамках реалізації регіонального компоненту проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».

Проект реалізується Координатором проектів ОБСЄ в Україні на замовлення Міністерства соціальної політики України та за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади.

Виконавчим партнером  Проекту у Хмельницькій  області є  Благодійний Фонд «Ксена», що надає реінтеграційну допомогу особам  постраждалим від торгівлі людьми з 2004 року.

Голова БФ «Ксена» Оксана Устинова та директор Центру соціально-психологічної допомоги Алла Андрейчак ознайомили присутніх з викликами сьогодення у сфері торгівлі людьми, проблемами, які виникають при зверненні до державних, правоохоронних органів громадян,  постраждалих від даного злочину  та видами допомоги, що можуть отримати особи, зокрема, соціальний супровід, медична допомога, одноразова матеріальна виплата, підтримка центрів зайнятості та органів місцевого самоврядування. Значну реабілітаційну підтримку надає  БФ «Ксена» у партнерстві з міжнародними організаціями: мед лікування, професійні курси, придбання товарів першої необхідності, професійних інструментів та обладнання, свійських тварин, будівельних матеріалів тощо.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора