A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Фестиваль з пожежно-прикладного спорту

Дата: 25.04.2018 15:28
Кількість переглядів: 452

З метою навчання підростаючого покоління, правилам безпечної поведінки, навичкам діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, формування у дітей поваги до професії пожежного, залучення широкого загалу школярів до вивчення правил безпеки життєдіяльності та їх пропаганди серед населення 18 квітня 2018 року серед юнаків та дівчат закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ був проведений фестиваль з пожежно-прикладного спорту присвяченого 100-річчю пожежної охорони на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва.

Фестиваль юних пожежних допоміг сприяти розкриттю творчих здібностей кожного члена агітбригади, виробленню в учнів навичок і умінь грамотно й чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого життя та здоров’я; створенню атмосфери причетності та небайдужості до повсякденного, побутового, адже зміст виступів кожної команди був побудований на попередженні та запобіганні НС.

На належному рівні була проведена організаційна робота, члени журі підвели підсумки Фестивалю, оцінивши презентацію заданої теми, атрибути, костюми, та визначили переможців. За результатами виступів агітбригад, третє місце посіла Великоорлинська ЗОШ І-ІІ ст., команда Терешківської ЗОШ І-ІІІ ст..  друге місце і переможцем змагань стали юні пожежники з Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст... 

     Створити для дітей подібне свято вдалося завдяки сумісним зусиллям педагогів-організаторів, адміністрацій закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ, Антонінського Будинку творчості та відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської ОТГ.

 

 


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора