A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Творчий звіт Анонінської дитячої музичної школи

Дата: 31.05.2018 13:33
Кількість переглядів: 461

23 травня 2018 року, в приміщені Антонінського будинку культури, відбувся щорічний творчий звіт викладачів та учнів Антонінської дитячої музичної школи «Музики чарівний світ». Це свято музики дає змогу всім бажаючим оцінити та насолодитися талантами вихованців школи.

Цього року глядачі мали змогу побачити та почути виконання на різноманітних інструментах, а саме: скрипці, фортепіано, трубі, гітарі, сопілці, баяні та акордеоні. Також порадували всіх присутніх ансамблі гітаристів, баяністів, піаністів, скрипалів та сопілкарів. Свої таланти продемонстрували як наймолодші вихованці школи ( молодша група зразкового фольклорного гурту «Родовід») так і старше покоління.

Викладачі школи також прийняли активну участь в звіті школи. Глядачам припали до душі пісні у виконанні вокальної групи викладачів та викладацькі дуети.

Вітаємо всіх вихованців Антонінської музичної школи та їх викладачів із закінченням навчального року та вдалим творчим звітом! Бажаємо продовжувати працювати над вдосконаленням своєї виконавської майстерності та переймати творчий досвід своїх наставників!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора