A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Другий обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних.

Дата: 20.05.2018 15:06
Кількість переглядів: 451

17 травня у місті Старокостянтинів відбувся другий обласний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних. У цікавій та творчій боротьбі заклади загальної середньої освіти Антонінської ОТГ представляла команда  «Спалах» Антонінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

За умовами заходу, команди загальноосвітніх навчальних закладів  змагалися за найвищі оцінки у конкурсі «Домашнє завдання». Одне з завдань Фестивалю пропагувати безпечний спосіб життя.

Для найбільш яскравого представлення своїх знань з правил безпеки життєдіяльності команда використовувала різні жанри та форми мистецтва. Своїм театралізованим виступом, акторською майстерністю, хореографією  та вокалом, учасники вразили членів журі та глядачів, яких у залі було чимало.

Робота дружини юних пожежних спрямована на те, щоб діти навчилися оберігати від пожеж житлові будинки, школи, ліс, урожай. Це значить, що, займаючись в дружині, юні пожежники виконують і справу великої державної ваги.

Вітаємо дружину юних пожежних «Спалах» Антонінської ЗОШ І-ІІІ ст.. за зайняте третє місце в обласних змаганнях! Щиро переконані, що команда й надалі даруватиме нам радість нових перемог та успішно представлятиме Антонінську ОТГ.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора