A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Поїздка до Меджибожа.

Дата: 18.06.2018 16:19
Кількість переглядів: 538

За ініціативи Хмельницького регіонального відділення АМУ 15 червня у рамках проекту «ПУЛЬС» відбувся навчальний візит програми «Маршрут успіху» до Меджибізької селищної ОТГ Хмельниччини. Запросили до участі представників Антонінської селищної ОТГ Красилівського району.

Антонінська ОТГ утворена наприкінці минулого року, саме тому її представники з радістю погодилися відвідати Меджибіж, щоб ознайомитися із досвідом своїх колег, перейняти знання щодо адміністрування громади, налагодження системи надання послуг, залучення додаткових коштів до бюджету тощо.

Гостей зустрів голова ОТГ Михайло Демків, який провів презентацію громади та відповів на запитання присутніх. У рамках візиту програмою було передбачено розгляд таких питань:

1.Робота селищної ОТГ: загальні особливості кадрових, бюджетних, освітніх, медичних та інших питань.

2.Оптимізація мережі закладів освіти та розвиток освітньої галузі. Функціонування Центру ПМСД та мережі медичних закладів

3.Особливості бюджетування громад у 2018-2019 роках: можливості та перешкоди. Залучення додаткових коштів із державного бюджету: ДФРР, субвенція на розвиток інфраструктури тощо.

4.Грантові проекти, що дозволяють розвивати туристичний потенціал території: можливості та досвід залучення.

5.Кроки до розвитку туристичного потенціалу в ОТГ. Програма розвитку туризму: як скласти та як реалізувати.

6.Знайомство з роботою спеціалістів спеціалістів ОТГ (бухгалтерів, землевпорядників, спеціалістів ЖКГ, старост).

Меджибізький голова також провів для гостей екскурсію об’єктами гордості громади, серед яких спортивна школа, парк, центр надання адміністративних послуг, ясла-садок та інші.

У процесі спілкувалися також про туризм, кроки щодо залучення грантових коштів та інші питання й ідеї щодо розвитку ОТГ.

Представників Антонінської ОТГ позитивно вразив стан позашкільних, спортивних навчальних закладів громади, благоустрій території та інші досягнення Меджибізької ОТГ. Вони подякували Хмельницькому РВ АМУ за можливість взяти участь в такому візиті та висловили сподівання, що із новим досвідом Антонінська ОТГ зможе ще ефективніше приступити до налагодження роботи своєї громади.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора