A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Завершилися роботи по будівництві вуличних мереж водопостачання на території Антонінської ОТГ Красилівського району Хмельницької області

Дата: 07.09.2018 13:50
Кількість переглядів: 490

На початку 2018 року в селі Закриниччя Красилівського району Хмельницької області завершилися роботи по будівництві вуличних мереж водопостачання села для забезпечення господарсько-побутових потреб населення.

Для будівництва було виділено кошти з обласного бюджету в сумі 150,000  тис. грн., а також виділенні кошти з місцевого бюджету в сумі 756,600 тис.грн. Протяжність водогону 9300 м.

Під час будівництва водопроводу було підключено 186 домогосподарств жителів села Закриниччя.

Також під час будівництва було відновлено 3 свердловини, встановлено 1 башту Рожновського та 1 відновлено башту Рожновського.

В селі Велика Медведівка Красилівського району Хмельницької області завершилися роботи по будівництві зовнішньої мережі водопостачання села для забезпечення господарсько-побутових потреб населення.

Для проведення будівельних робіт було виділенні кошти обласного бюджету в сумі 1210,237 тис. грн., а також були виділенні кошти з державної субвенції в сумі 133,256 тис.грн. Протяжність водогону 5,717 км.

Під час будівництва зовнішніх мереж  було підключено до питного вододопроводу 70 домогосподарств жителів села Велика Медведівка.

Також було проведено реконструкцію башти Рожновського та відновлено свердловину.

Після завершення будівництва було проведено поточний ремонт  доріг на яких проводилось будівництво зовнішніх мереж водопостачання.

В селі Великі Орлинці Красилівського району Хмельницької області завершилися роботи по будівництві зовнішньої мережі водопостачання села для забезпечення господарсько-побутових потреб населення.

Для будівництва було виділено кошти з державної субвенції в сумі 1276,373 тис. грн., а також виділенні кошти з місцевого бюджету в сумі 196,152 тис.грн. Протяжність водогону 6703 м.

Під час будівництва зовнішніх мереж питного водопостачання було підключено 93 домогосподарств жителів села Великі Орлинці.

Також було проведено реконструкцію трьох свердловин та дві башти Рожновського

В селі Зелена Красилівського району Хмельницької області завершилися роботи по будівництві зовнішньої мережі водопостачання села для забезпечення господарсько-побутових потреб населення.

Для будівництва було виділено кошти з державної субвенції в сумі 977,171 тис. грн., а також виділенні кошти з місцевого бюджету в сумі 100,613 тис.грн. Протяжність водогону 4765 м.

Під час будівництва водопроводу було підключено 60 домогосподарств жителів села Зелена.

Також було проведено реконструкції двох башт Рожновського  та дві свердловини. Перша башта обслуговує 35 домогосподарств, а друга – 25 домогосподарств.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора