A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Семінар-практикум на тему: «Попередження булінгу серед учнівського середовища»

Дата: 13.11.2018 14:01
Кількість переглядів: 742

Нині серед учнівської молоді надзвичайно загострилася проблема насильства, здійснюваного самими дітьми одне до одного.

31 жовтня 2018 року на базі відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради відбувся семінар-практикум організаторів виховної роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти з важливою для сьогодення темою «Попередження булінгу серед учнівського середовища».

У семінарі взяли участь: методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Лілія Рибачук, голови методичних об’єднань класних керівників закладів загальної середньої освіти, інспектори з охорони дитинства, педагоги-організатори, а також запрошені на семінар керівники гуртків та дитячих об’єднань позашкільних навчальних закладів та культури селища.   

Під час семінару-практикуму зверталася увага присутніх на формування правомірної поведінки учнів як соціально-педагогічної проблеми.

У теоретичному модулі семінару ознайомилися із теоретико-методичними підходами до формування правової культури учнів, а саме: питання булінгу та його види, правила дитячого колективу для уникнення булінгу, куди/до кого звертатись за допомогою в ситуації насильства, поради як уникнути цькування. Також зазначили важливість організаційно-методичного забезпечення діяльності психологічної служби освіти з приводу даної проблеми.

Педагог-оргінізатор Терешківського ліцею провела для учасників семінару-практикуму тренінгове заняття  «Профілактика булінгу в учнівському середовищі».  


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора