A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Семінар вчителів фізичної культури

Дата: 13.11.2018 14:07
Кількість переглядів: 435

         На виконання річного плану  роботи відділу освіти, молоді, спорту,  культури і туризму Антонінської селищної ради 06 листопада 2018 року відбувся семінар вчителів фізичної культури на тему «Інноваційні види спорту на уроках фізичної культури».

         У заході взяли участь 7 вчителів фізичної культури  закладів загальної середньої освіти Антонінської ОТГ. Вчитель фізичної культури Великосалиської гімназії Л.В.Суха продемонструвала відео урок у 5 класі з модуля «Настільний теніс» на високому професійному рівні. Діти із задоволенням виконували завдання і впевнено оволодівали шкільним програмним матеріалом.

       Директор гімназії І.А.Олійник презентувала навчальний заклад, представила досягнення за період роботи у Великосалиській гімназії.

У роботі семінару взяла участь вчитель початкових класів Великосалиської гімназії І.С.Вознюк, де презентувала фрагменти уроків фізичної культури у 1 класі за програмою НУШ.

Методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Л.Л. Рибачук ознайомила присутніх із теоретико-методичними підходами до використання варіативних спортивних модулів від національних федерацій, а Мисько А.М., вчитель фізичної культури Антонінського ліцею – з  шляхами впровадження та популяризації нових видів спорту на уроках фізкультури.




« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора