A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

«Пахне рідне село : і цвітінням лугів, і роздоллям небес, і піснями гаїв, і полями, де сонячне світить чоло – пахне цвітом село…..».

Дата: 23.11.2018 08:27
Кількість переглядів: 587

10 листопада 2018року жителі селища Антоніни відзначали  День села. Саме в цей день з'їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Рідний край! Він починається від батьківського порога, стежини, калини біля хати ,з барвінку, який ніжно стелиться у садку. А ще він починається з прадавніх коренів нашого народу.

Свято розпочалось святковим богослужінням в храмі Св. Вмч.Параскеви.

Урочиста частина свята відбулась у приміщенні Будинку культури.

До урочистого концерту підійшли з творчістю та гумором. Готувалися серйозно. Ведучі концерту багато розповідали про наше рідне село, про його історію, про минуле і сьогодення. І  від усього серця вітали теплими словами односельчан.

Місцеві таланти вітали земляків поетичними рядками та музичними композиціями, які присвячувались і Україні, і рідному краю, і рідним батькам.

 Свято закінчувалось, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї погожої днини в Антоніни. Хочеться вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і в наступні роки, буде щирою фінансова підтримка від меценатів і творча – від людей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора