A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Семінар для вчителів художньо – естетичного циклу на тему «Сучасні методи і прийоми художньо – естетичного виховання школярів»

Дата: 05.12.2018 15:08
Кількість переглядів: 1168

 30 листопада 2018 року на базі Антонінської ДМШ та Закриницької гімназії пройшов семінар для вчителів художньо – естетичного циклу на тему «Сучасні методи і прийоми художньо – естетичного виховання школярів».

Директори презентували  навчальні заклади, показали результати роботи, а також наголосили на ролі музичного мистецтва у розвитку духовно – пізнавального потенціалу підростаючого покоління.

Під час практичної частини семінару досвідом своєї роботи поділилися вчитель музичного мистецтва Закриницької гімназії Главацька Л.Д., викладачі музики Антонінської ДМШ Кондратюк К.О. та Підберезна Т.В., а також вчитель образотворчого мистецтва Шмайлюк А.В.

Так, Главацька Л.Д. продемонструвала відео фрагментів уроків та сучасні підходи, які вона використовує у практиці своєї роботи.

На уроці Кондратюк К.О. побачили інтерактивні методи навчання та вправи, які вона застосовує з метою творчого розвитку учнів на уроках музичного мистецтва. Учні початкової школи майстерно виконували поставлені  викладачем ігрові завдання. До гри були залучені і присутні на семінарі педагоги.

Дані інтерактивні методи були продемонстровані як приклад того, що можна використати на уроках та у позакласній роботі.

Після цього майстер-клас «Декупаж» провела вчитель образотворчого мистецтва Шмайлюк А.В.

Досить цікавою була робота з розвитку музичних здібностей учнів-першачків на основі українського фольклору на занятті Підберезної Т.В., де водили хороводи, співали пісні, розповідали лічилки, все це в українських костюмах та автентичному національному стилі. А на завершення почули голосний народний спів зразкового фольклорного колективу «Родовід».

Отже, вчителі Закриницької гімназії та Антонінської ДМШ поділилися досвідом роботи з вчителями предметів художньо – естетичного циклу, залучивши їх до активної творчої діяльності.


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора