A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Майстер-клас вчителя трудового навчання Карвацької А.А. за темою "Формування ключових компетентностей учнів засобами проектної технології на уроках трудового навчання".

Дата: 06.12.2018 14:59
Кількість переглядів: 662

Проблема розвитку творчих здібностей, формування власних мистецьких та  естетичних смаків, а також національно-патріотичного виховання учнів на уроках трудового навчання є досить актуальною проблемою в умовах нової української школи, відродження національної культури та самосвідомості народу.

В основі творчості лежить, як правило, трудова діяльність людини. Працею ми не тільки навчаємо, а й виховуємо. І тому мета уроків трудового навчання – не лише навчання, а й виховання діяльнісної, творчо обдарованої особистості, яка буде робити не лише добрі справи, а й знаходити в них радість.

Відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради, 5  грудня 2018 року на базі Антонінського ліцею у творчій атмосфері результативно пройшов майстер-клас вчителя трудового навчання Карвацької А.А. за темою "Формування ключових компетентностей учнів засобами проектної технології на уроках трудового навчання".

З вітальним словом до учасників заходу звернулася Кузнецова Г.Є. – директор Антонінського ліцею, Синюк В.А. - заступник директора з наувчально-виховної роботи, а також учні ліцею.

Під час майстер-класу Карвацька А.А. поділилася досвідом своєї роботи із запровадження на уроках виготовлення виробів в техніці «Кінусайгу – печворк без голки». Ця стародавня техніка захопила своєю унікальністю та творчістю всіх учасників заходу. Також учителі трудового навчання закладів загальної середньої та позашкільної освіти Антонінської ОТГ мали змогу ознайомилися з виставкою робіт учнів у робочому класі, де були представлені вироби в різноманітних техніках.

За результатами роботи семінару учасники отримали рекомендації методичного та практичного спрямування.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора