A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2018 11:01
Кількість переглядів: 365

Шановні жителі Антонінської громади, депутати, посадові особи та ветерани місцевого самоврядування!

Щиро вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування!

Становлення нашої країни як незалежної держави великою мірою пов’язане з розвитком місцевої ініціативи, зростання ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю.

Нині на порядку денному ще багато проблем, розвязання яких дасть можливості громаді розвиватися стабільно, впевнено дивитись у майбутнє. А визначну роль у вирішенні життєво важливих для громади питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразку. Саме через органи місцевого самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї громади. Особливого значення органи місцевого самоврядування набули у звязку з реформою децентралізації.

Усім причетним до цього свята дякую за важку, не завжди вдячну і зовсім непомітну працю.

Впевнена,що працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди вдячну і зовсім непомітну працю.

Працівники органів місцевого самоврядування залишатимуться завжди мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. І разом з усією громадою, депутатами, громадськими організаціями працюватимемо над вирішенням актуальних проблем нашої громади.

Нехай розуміння і підтримка земляків завжди надають впевненості долати перешкоди і досягати бажаних результатів навіть у найскладніших ситуаціях.

З нагоди свята бажаю миру, міцного здоровя, щастя, добра, нових звершень. Нехай цей святковий день додасть впевненості у завтрашньому  дні, надасть натхнення для подальшої праці на благо громади, для розвитку нашого краю.

           З повагою

           Антонінський селищний голова            Наталія Кондратюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора