A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо!

Дата: 30.03.2019 07:56
Кількість переглядів: 548

Фото без опису     Вітаємо з перемогами вихованців Антонінського БТДЮ 

         Вихованці Антонінського БТДЮ  взяли участь в обласній виставці-конкурсі науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!», яка проходила з 11 по 28 лютого 2019 року.

         Наші гуртківці  зайняли призові місця та дали рейтингові бали у конкурсі. Барташук   Олександр у розділі «Пристрої, що раціоналізують трудові процеси у шкільних майстернях, навчальних лабораторіях та технічних гуртках» має диплом II ступеня, Хабуда Денис у розділі «Пристрої, що раціоналізують трудові процеси у шкільних майстернях, навчальних лабораторіях та технічних гуртках»  має диплом IIІ ступеня, Іванчук  Богдана у розділі «Стендові моделі»  має диплом IIІ ступеня.

         Виносимо подяку за  якісну підготовку гуртківців до обласного конкурсу  Перваку О.М., керівнику гуртка «Початкове технічне    моделювання».

         За результатами обласної заочної виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість — тобі, Україно!» Антонінська селищна ОТГ має 2 місце серед ОТГ області!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора