A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Книгоманія – 2019

Дата: 30.03.2019 10:41
Кількість переглядів: 325

З метою особистісного розвитку дітей через заохочення їх до систематичного читання книг, підвищення суспільного значення і ролі  бібліотеки та культурної компетентності юних читачів, формування навичок самостійної роботи з книгою та аналізу прочитаного і творчого інтерпретування 22 березня 2019 року на базі Антонінського БТДЮ пройшов ІІ етап конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2019». Участь у конкурсі взяли переможці І етапу у віковій категорії – учні 6 класів. Конкурс дає можливість здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.

. Цьогорічне свято книги обєднало 7 юних читачів з семи сільських бібліотек Антонінської ОТГ та Антонінської бібліотеки для дітей. Під час свого виступу кожен учасник презентував улюблену книгу, розповідав про себе, демонстрував своє хобі, відповідав на запитання журі.  Членів журі приємно вразили смаки школярів, їх читацькі вподобання, знання творів сучасної української та зарубіжної літератури.

За результатами оцінювання переможцями ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія-2019» стали: І місце - читачка Антонінської бібліотеки для дітей Івженко Тетяна, ІІ місце - Антонюк Вікторія, читачка Великоорлинської сільської бібліотеки, ІІІ місце - Плисюк Яна та Федина Юлія, читачі Великомедведівської сільської бібліотеки. Івженко Тетяна продовжить змагання у ІІІ (обласному) етапі конкурсу, що відбудеться в обласній бібліотеці для дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора