A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта - проекту рішення селищної ради "Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2020 рік на території Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької області"

Дата: 23.05.2019 16:11
Кількість переглядів: 334

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акта – проекту рішення сесії «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2020 рік на території Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької області»

 

         Проект регуляторного акта – рішення сесії «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків і зборів на 2020 рік на території Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької області».

         Розробник проекту – фінансовий сектор Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької області.

         Мета проекту – встановлення на території Антонінської селищної ради Красилівського району Хмельницької області місцевих податків та зборів у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

         Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 31022, смт Антоніни, площа Графська, 6.

         Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 (один) місяць з дня його оприлюднення в друкованих ЗМІ.

         З проектом рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Антонінської селищної ради в рубриці «Архів документів» за посиланням http://antoninska.gromada.org.ua/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора