A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Театралізоване свято "Ой на Івана, та й на Купала"

Дата: 08.07.2019 15:16
Кількість переглядів: 322

У колі річних свят Купало є одним із найголовніших, і відзначається урочисто і пишно. Цьому  сприяє пора його проведення: сонце в цю пору світить найяскравіше, трави і квіти найбільш цілющі і запашні.

7 липня відбулись заходи з нагоди свята Купала. Дійство розпочалось з купальських хороводів. Хлопці і дівчатка у білому вишиваному вбранні прикрашали святкове деревце Купайлицю, співали пісні. До участі в  дійстві були залучені працівники культурних закладів усієї громади, майже вся молодь, школярі і дошкільнята.

Всі жителі нашої громади стали учасниками святкової музичної феєрії і мали можливість не просто бути споглядачами, а стати учасниками обрядового дійства.

Працівниками культурних закладів був організований стіл гостинності, на якому усіх присутніх пригощали варениками, пирогами, пампушками і всілякими різноманітними смаколиками.

Не дивлячись, на дощову погоду свято пройшло на високому рівні.

Вся громада, особливо молодь, висловлює велику вдячність організаторам за розуміння, підтримку, ініціативність і небайдужість до розвитку культури і відновлення звичаїв і традицій нашого народу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора