A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Методичне об’єднання вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Антонінської громади

Дата: 24.08.2019 14:12
Кількість переглядів: 296

Ми живемо у час, коли комп’ютер заміняє дитині і спілкування, і активний відпочинок з друзями. Це є ще одна з проблем погіршення стану здоров’я школярів. Саме тому роль фізичного виховання набуває провідного значення в умовах реалізації Нової української школи.

23 серпня 2019 року на базі Антонінського БТДЮ   відбувся семінар методичного об’єднання вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Антонінської громади щодо організації освітнього процесу на уроках фізичної культури та предмета «Захист Вітчизни» в закладах загальної середньої освіти у 2019/2020 н.р.

 Засідання розпочалось з Гімну України, оскільки 23 серпня українці святкують День державного прапора України.

Учасники зустрічі були ознайомлені з методичними рекомендаціями щодо вивчення предметів «Захист Вітчизни» та фізична культура (Рибачук Л.Л., методист відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради) та «Здоров’язберігаючими технологіями на уроках фізичної культури», які презентувала та використовує на уроках вчитель фізкультури Великосалиської гімназії Суха Л.В.

У практичному модулі семінару вчителі активно включились в обговорення форм і методів організації уроків фізкультури та спортивних змагань. В рамках заходу було складено план спортивно-масових заходів на І семестр 2019/2020 н.р.

Головна теза підсумків роботи семінару: «Нація повинна розвиватися, наступне покоління має бути кращим, здоровішим за попереднє».Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора