A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ НА ПРАКТИЦІ ІІ - ВЧИМОСЬ ОДИН ВІД ОДНОГО»

Дата: 10.10.2019 14:52
Кількість переглядів: 262

За сприяння Фонду «Освіта для демократії» (Варшава, Польща), Громадської організації «Наше Поділля» (Вінниця) та товариство Лева (Львів) представники органів місцевого самоврядування Антонінської громади  взяли участь у програмі  «Децентралізація на практиці ІІ - вчимось один від одного».

В рамках цієї програми троє учасників ОТГ пройшли навчання на тренінгах з залучення інвестицій та написанні проектів (м. Хмельницький, м. Київ), вивчали методи локального аналізу  для визначення  найбільш важливих напрямків розвитку громади.

В вересні місяці Олійник Т. С. відвідала з індивідуальним навчальним візитом  громади Запоріжської області , де збагатила свої знання  та обмінялась досвідом у  таких темах, як організація освіти, культури, міжмуніципальної співпраці та залучення інвестицій.

Учасники тренінгів дякують організаторам та експертам програми за надану можливість отримати такий корисний досвід та знання. Сьогодні команда нашої  Антонінської ОТГ  працює над планом змін та запрошує  активістів для реалізації цікавих ідей та проектів у розбудові громади задля покращення добробуту кожного.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора