A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ВІДКРИТТЯ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ СТАНЦІЇ В СМТ АНТОНІНИ

Дата: 26.12.2019 13:13
Кількість переглядів: 768

26 грудня 2019 року відбулось урочисте відкриття поліцейської станції в  смт Антоніни. На церемонії були присутні представники Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, Красилівського відділку поліції та апарату Антонінської селищної ради.

 

Для успішної реалізації проекту наша громада надала підтримку обраним поліцейським: забезпечила приміщенням, необхідною офісною технікою, меблями та іншим необхідним інвентарем.

Оскільки поліцейські офіцери стануть частиною громади, це дасть їм змогу орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

 

Варто зазначити, що реалізація даного проекту стала можлива також завдяки підтримки Уряду Сполучених Штатів Америки, за участі керівника регіонального офісу ІСІТАР в Україні Міністерства юстиції США Джона Монтаніо.

Від імені Антонінської об’єднаної територіальної громади висловлюємо слова вдячності керівництву Національної поліції України та міжнародним партнерам за провадження даного проекту і можливість нашої громади приймати участь у ньому. Особливі слова подяки хочемо адресувати заступнику начальника Красилівського відділку поліції Осадчуку Вадиму Миколайовичу та начальнику сектору превенції Данилюку Андрію Володимировичу за співпрацю в рамках даного проекту.

Наше спільне завдання, щоб кожен мешканець громади міг відчути свою захищеність, впевненість і безпеку!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора