A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

ІІ відкритий шаховий турнір «Зимовий кубок»

Дата: 27.01.2020 14:55
Кількість переглядів: 393

З метою пропаганди здорового способу життя, залучення до активної спортивної діяльності, сприяння інтелектуальному розвитку, підвищення трудової та творчої активності, розвитку фізичної культури та спорту в Антонінській ОТГ та організації змістовного відпочинку 25 – 26 січня в Антонінському Будинку культури проходив ІІ відкритий шаховий турнір «Зимовий кубок». Участь у турнірі взяли 32 учасника. Більшість представників було з Антонінської ОТГ (жителі та вихованці гуртка «Шаховий» Антонінського БТДЮ), а також шахісти з Красилівської ОТГ (6 осіб), Старокостянтинівського району (5 осіб), Ізяславського району (4 особи).  Віковий склад учасників стартував від 8 років.

Другий рік поспіль переможцем став Юрій Лобас, вчитель Великоорлинської ЗОШ І-ІІ ступенів, який здобув перемогу й в шахових змаганнях у Красилівській ОТГ,  друге місце посів Володимир Савіч (м. Старокостянтинів), третє – Олександр Заверуха, житель селища Антоніни, четверте у Максима Носальчука (м. Старокостянтинів).

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Наталія КУЯН нагородила переможців кубками, дипломами і грошовими винагородами, решта учасників отримали грамоти та цінні подарунки.

Але проведення змагань не було б можливе без спонсорської допомоги всіх небайдужих жителів Антонінської ОТГ. Висловлюємо подяку за надану спонсорську допомогу.

Особливо дякуємо ініціаторам турніру Файзіддінджонові Рахімову, керівнику гуртка «Шаховий» та т.в.о. директора Антонінського БТДЮ Лілії Степчук за змістовний відпочинок всіх любителів  шахів.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора