A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Участь у Проекті «Школа локальної демократії 2.0.».

Дата: 13.02.2020 10:24
Кількість переглядів: 287

Команда Антонінської ОТГ взяла участь в трьох сесіях  проекту «Школа локальної демократії 2.0.», який реалізовувався громадською організацією «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» спільно з  Тернопільським регіональним відділенням «Асоціація міст України» за підтримки фонду NED.

За весь період учасники вивчали механізм впровадження інструментів участі жителів в управлінні громадою; навчались будувати комунікативну  стратегію  та стратегію розвитку, як позиціонувати  свою територію через брендування, які особливості комунікації із ЗМІ; ознайомлювались з особливостями налагодження співпраці  з громадами інших країн.

За результатами конкурсного відбору та голосування  команд учасників Антонінську ОТГ  обрано для участі в освітній поїздці до Польщі.

Висловлюємо велику вдячність організаторам за змістовні та актуальні теми, що  були передбачені програмою  проекту «Школа локальної демократії 2.0.», за корисно проведений час по обміну досвідом. Віримо, що набуті нові знання допоможуть нашій громаді стати успішнішою!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора