A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Захід з нагоди вшанування воїнів-інтернаціоналістів

Дата: 15.02.2020 15:52
Кількість переглядів: 274

З кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Саме пам'ять про страшні події цієї війни збирає щороку в лютому воїнів-інтернаціоналістів нашої громади. З метою гідно вшанування пам'яті простих солдатів, учасників афганської війни, подвиг яких є гідним прикладом для патріотичного виховання теперішніх та прийдешніх поколінь, 14 лютого, у Антонінському Будинку культури відбувся  захід до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

На заході були присутні начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради, представники Антонінської селищної ради, жителі Антонін та навколишніх сіл громади, здобувачі освіти та вчителі Антонінського ліцею.

Колектив Антонінського Будинку культури та Антонінської школи мистецтв подарували музичне вітання воїнам-інтернаціоналістам. Під час заходу звучали пісні про афганську дружбу, материнську долю, військову службу, зігріваючи всіх присутніх теплою та душевною атмосферою.

Учасникам бойових дій на території інших держав були вручені квіти та подарунки.

По закінченні  урочистого заходу всі учасники разом з воїнами-інтернаціоналістами сфотографувалися.для поповнення архіву новим фото на згадку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора