A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робочий візит народного депутата України

Дата: 06.05.2020 14:23
Кількість переглядів: 758

5 травня Антонінську громаду з робочим візитом вже вкотре відвідала народний депутат Верховної ради України по 189 округу Олена Копанчук.

Під час зустрічі народної обраниці з головою селищної ради Наталією  Кондратюк було обговорено нагальні проблеми всіх населених пунктів, що увійшли в об’єднану територіальну громаду, шляхи їх вирішення та можливість залучення додаткових коштів на соціально-економічний розвиток території.

Розглянули актуальні питання розвитку медицини: ремонт приміщень  ФП у с. Орлинці та приміщень під розміщення ФП у с. Ключівка, а також можливість відкриття 10 стаціонарних ліжок в Антонінській лікарні.

Від імені громади  селищний голова висловила вдячність за надану допомогу медичному персоналу Антонінського пункту Красилівської підстанції Хмельницької станції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в умовах боротьби з поширенням COVID-19.

Також було обговорено питання капітального ремонту дороги державного значення, яка проходить через смт Антоніни Корець-Славута-Антоніни та необхідність ремонту доріг, що сполучають населені пункти ОТГ та необхідність продовження роботи щодо водозабепечення жителів ОТГ.

Начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Наталія Куян донесла актуальні проблеми Антонінського ліцею, який є опорним закладом громади: необхідність капітального ремонту та термомодернізації корпусів № 1 та № 2 задля забезпечення якісних умов надання освітніх послуг та підвищення енергоефективності будівель. Було оглянуто проектно-кошторисну документацію на виконання даних робіт.

Приділили увагу питанню майбутнього формування об’єднаної територіальної громади згідно перспективного плану. На зустрічі був присутнім голова сільської ради села Ледянка Василь Чорнобай.

Зі свого боку, Олена Копанчук ознайомила присутніх з основними напрямками своєї роботи у Верховній раді.

На останок, селищний голова висловила вдячність народній обраниці за увагу до проблем громади та підтримку у вирішені нагальних питань соціально-економічного характеру.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора