A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Привітали ветерана Другої світової війни

Дата: 08.05.2020 09:33
Кількість переглядів: 276

Сьогодні, напередодні Дня Перемоги, голова Красилівської районної ради Василь Пасічник, керуюча справами (секретар виконавчого комітету) Антонінської селищної ради Тетяна Олійник та в.о. старости Васьківчицького старостинського округу Анатолій Ковальчук відвідали та привітали з наступаючим святом ветерана Другої світової війни – учасника бойових дій Лукіянчука Михайла Федоровича в с. Васьківчики.

Адже саме ветерани заслуговують на особливу увагу та підтримку, оскільки їх з кожним днем, на жаль, залишається все менше і менше.  На сьогоднішній день, в Антонінській об’єднаній територіальній громаді залишився всього  один. Важливе значення має не стільки матеріальна підтримка, скільки людська доброта та повага.

У ході відвідин посадовці передали вітання від громади, поспілкувалися з ветераном, поцікавилися його проблемами та вручили цінні подарунки. Побажали добра, міцного здоров’я, миру і злагоди, а також подякували за стійкість і мужність, з якими колишні фронтовики пройшли крізь воєнні роки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора