A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітаємо переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020»!

Дата: 23.06.2020 11:45
Кількість переглядів: 484

Щороку любителі читання беруть участь у конкурсі «Книгоманія», основна ідея якого – популяризація читання. Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не завдяки особливим  талантам і здібностям, а тільки завдяки систематичному читанню.

22 червня 2020 року відбувся третій етап конкурсу «Книгоманія-2020». Цьогоріч вперше конкурс проводився в режимі онлайн. На електронну адресу кожного з учасників були розіслані завдання, які впродовж однієї години потрібно було виконати.

За результатами третього (обласного) етапу 16-ого Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020» для учнів 6–7 класів перемогу здобула читачка Антонінської публічної бібліотеки ЗАГАЄВСЬКА СОФІЯ!

Нагадуємо, що у першому етапі юні читачі змагались між собою в кожній бібліотеці, у другому – на рівні бібліотек Антонінської ОТГ.

Загаєвська Софія, переможець другого етапу, представляла нашу громаду на обласному  рівні конкурсу, і довела,  що молодь нашої громади вміє читати, вміє розуміти та робити правильні висновки з прочитаного. Це означає, що у країни майбутнє є! Юна читачка продемонструвала високий рівень підготовки, загальний розвиток та високу читацьку компетентність.

Вітаємо переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2020» ЗАГАЄВСЬКУ СОФІЮ!

Грамота та нагорода чекає на Софію в обласній бібліотеці для дітей імені Т.Г.Шевченка.

Також дякуємо Тетяні МАТВІЙЧУК, бібліотекарю Антонінської публічної бібліотеки (дитячий відділ) за підготовку переможця та заохочення молодого покоління до читання!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора