A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Антонінську громаду відвідала народний депутат України

Дата: 23.07.2020 18:43
Кількість переглядів: 377

Сьогодні з робочим візитом Антонінську громаду вже вкотре відвідала народний депутат України  Олена КОПАНЧУК.

Народна обраниця у супроводі селищного голови Наталії КОНДРАТЮК та начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Наталії КУЯН відвідали Антонінський ліцей, в якому буде проведено капітальний ремонт (термомодернізацію) в рамках програми «Спроможна школа для кращих результатів». Директор ліцею, Галина КУЗНЕЦОВА, ознайомила присутніх з основними проблемами та потребами опорного закладу, наголосила на необхідності капітального ремонту корпусу № 2 даного навчального закладу  та проведення ремонтних робіт в їдальні, а також поділилась основними досягненнями ліцею. Не оминули увагою нещодавно створену Антонінську публічну бібліотеку.

Також, в ході візиту було обговорено та оглянуто основні проблеми розвитку інфраструктури Антонінської ОТГ, можливі шляхи вирішення даних питань і залучення додаткових коштів на соціально-економічний розвиток територій,  необхідність проведення реставраційних робіт пам’яток архітектури, проведення дорожніх ремонтних робіт з метою покращення туристичної привабливості нашого краю.

Варто зауважити, що народна обраниця не залишила поза своєю увагою і населені пункти, які будуть приєднані до нашої громади згідно перспективного плану: це і якість доріг, які будуть сполучати села, і формування освітньої мережі.  

Олена КОПАНЧУК ознайомила з основними напрямками своєї роботи у Верховній Раді та запевнила і подалі підтримувати та допомагати Антонінській громаді.

Наталія КОНДРАТЮК, в свою чергу, висловила вдячність депутату за постійну турботу і увагу до нашої громади. Адже, участь у програмі «Спроможна школа для кращих результатів» стала можливою для нас завдяки сприянню народної обраниці.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора