A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Навчання керівників закладів освіти та культури громади з протипожежної безпеки

Дата: 09.09.2020 11:52
Кількість переглядів: 293

09 вересня 2020 року на базі Антонінського БК з урахуванням карантинних вимог відбулось навчання керівників закладів освіти та культури громади з питань протипожежної безпеки. Навчання провів директор ПП Безпека В.С.Е. Олександр Дужицький,  який розповів про причини виникнення пожеж, ознайомив присутніх з правилами пожежної безпеки та довів інформацію про  першочергові дії  працівників при виникненні пожежі чи при виявленні вибухонебезпечних предметів на території установи. Під час навчання оголошено до відома керівників закладів освіти та культури статистичні дані про виникнення пожеж та відповідальність за них. Фахівець розповів присутнім про види вогнегасників та принципи їх дії. На практиці продемонстрував, як правильно користуватися вогнегасником.

Після проведеного відповідного інструктажу усі бажаючі власноруч мали змогу ліквідувати умовну пожежу, використавши порошковий вогнегасник.

Підсумовуючи, було наголошено, що знання та вміння правильно використовувати первинні засоби пожежогасіння у разі виникнення пожежі допоможуть зберегти не лише майно, а й здоровя або й життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора