A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Виїзна консультація Асоціацїї міст України

Дата: 20.11.2020 09:24
Кількість переглядів: 238

Консультанти Хмельницького регіонального відділення Асоціації міст України відвідали Антонінську громаду. Візит реалізовано в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

Зокрема фахівці РВ ознайомились із новообраним головою громади, розповіли про діяльність Асоціації міст України та роботу Хмельницького регіонального відділення.

Також відповіли на питання фахівців селищної ради щодо проведення першої сесії ради нового скликання, роботи старост та формування старостинських округів у нових межах, бюджету громади, земельні та ряд кадрових питань.

Під час візиту консультанти презентували фахівцям електронне видання Практичний посібник АМУ для громад, який було представлено сьогодні в Українському кризовому медіа-центрі. Видання складається з п’яти модулів, які пропонують типові документи, алгоритми дій, а також зразки рішень місцевих рад та їх виконавчих органів.

Антоніни – це дуже мальовничий куточок Хмельниччини, тож консультантам провели невелику екскурсію місцевим музеєм та розповіли про історію селища та культові споруди.

Тож візит виявився не лише корисним для працівників місцевої ради, а й пізнавальним для консультантів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора