A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новорічні подарунки для захисників!

Дата: 24.11.2020 16:15
Кількість переглядів: 257

Протягом листопада було організовано благодійну акцію, в рамках якої учні закладів загальної середньої освіти, вихованці позашкільних закладів освіти, учасники гуртків,  любительських об’єднань та клубів за інтересами закладів культури Антонінської ОТГ власноруч виготовляли новорічні прикраси, які в подальшому були передані військовослужбовцям в м. Слов'янськ та м. Краматорськ.

Антонінський  та Терешківський ліцей, Антонінський БТДЮ,  Антонінська школа мистецтв, Великоорлинський сільський клуб, Великоорлинська ЗОШ І-ІІ ступенів, Закриницька гімназія, Великоорлинська та Великосалиська сільські бібліотеки, Антонінська публічна бібліотека активно долучилися до акції та виготовили ялинкові прикраси у вигляді декоративних рукавичок та чобіток. До виробів додавалися вітальні листівки для солдатів ООС від творчої учнівської молоді Антонінської територіальної громади.

Дякуємо учням, батькам та керівникам за формування національно-патріотичного світогляду, виховання в учнів почуття самовідданості, поваги, відповідальності та обов’язку перед Батьківщиною та її захисниками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора