A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Вітання селищного голови з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2020 11:04
Кількість переглядів: 247

Шановні жителі громади, депутати селищної ради, активісти, працівники виконавчого апарату селищної ради!

День місцевого самоврядування – це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів і всіх громадян, які вболівають за проблеми Антонінської селищної об’єднаної територіальної громади, дбають про її розквіт і зростання.

Тому, в цей день, хочу подякувати всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами робимо спільну справу – працюємо задля добробуту людей, робимо нашу громаду кращою. Хочу наголосити на важливості активної громадянської позиції кожного мешканця нашої громади. Місцеве самоврядування – це влада кожного з вас, це можливість будувати громаду, в якій захочуть залишитись жити наші діти та онуки!

Ще хотілось би акцентувати на тому, що місцеве самоврядування, в першу чергу, – та річ, яка дозволяє всім мешканцям громади на власному прикладі показувати, як дбати про свою домівку та, безумовно, про рідну громаду.

Нехай цей урочистий день додасть усім сил і наснаги на добрі справи, впевненості у завтрашньому дні, порозуміння і єдності задля добра та благополуччя рідної Антонінської громади! Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю громади миру, достатку, любові та здоров’я! Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідної громади та спільна праця на її благо додають сили і наснаги!

З повагою

Анатолій ОЦАЛЮК, селищний голова

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора