A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча зустріч з представниками бізнесу

Дата: 08.12.2020 21:09
Кількість переглядів: 319

Антонінський селищний голова Анатолій ОЦАЛЮК провів робочу нараду з представниками агробізнесу та підприємцями, які працюють на території нашої громади. Голова висловив намір зустрічатися в такому складі і надалі, аби налагодити ефективну співпрацю: влада – бізнес - громада.

Мета даної наради – знайомство та обговорення проблемних питань, які можна спільно вирішити на місцевому рівні. До участі долучилися представники економічного та фінансового сектору, депутатського корпусу та директор КП «Комунальник».

На зустрічі обговорювались такі актуальні питання, як благоустрій всіх населених пунктів громади, освітлення територій, відеоспостереження, забезпечення інтернет покриттям віддалених сіл, підготовка до Новорічних свят. Селищний голова закликав представників бізнесу ретельно слідкувати за санітарним станом територій біля власних об’єктів та святково їх прикрасити, в зв’язку з наближенням Різдвяних свят, а також активно долучитися до тижня благоустрою у громаді.  Крім того, запропонував співпрацю. Приємною новиною для підприємців стала звістка про те, що очікується відкриття сучасного Центру надання адміністративних послуг в смт Антоніни.

-Як виглядатиме наша громада – наша спільна праця. Прошу кожного з вас подумати, що ми разом можемо зробити для неї. Якщо є пропозиції до селищної влади як змінити наші населені пункти на краще, ми готові співпрацювати та реалізовувати цікаві ідеї, - звернувся селищний голова до присутніх та запропонував долучитися до спільного написання стратегії розвитку територій.

По завершенню наради всіх учасників запросили ознайомитися з історією та відвідати «Музей Потоцьких».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора