A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Конкурс-виставка «Новорічна композиція»

Дата: 10.12.2020 21:28
Кількість переглядів: 273

З метою пропаганди серед молоді бережливого ставлення до природи, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді, формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику з 23 листопада по 11 грудня 2020 року в Антонінському Будинку культури було проведено конкурс-виставку «Новорічна композиція» серед учнівської молоді закладів загальної середньої та позашкільної освіти, закладів культури Антонінської громади.

На конкурс-виставку було запропоновано 12 робіт із 6 закладів загальної середньої освіти та закладів культури громади. Конкурсні роботи були представлені в п’яти номінаціях: стилізована ялинка, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, новорічний подарунок.

Вироби відзначились високим рівнем майстерності, оригінальністю та виразністю. Простежувалися індивідуальність творчих прийомів, відповідність тематиці конкурсу. Проведення конкурсу-виставки дозволило оцінити творчий потенціал учнівської молоді громади.

Журі конкурсу-виставки «Новорічна композиція»  відзначило позитивні тенденції формування у дітей і молоді творчості, креативності та оригінальності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора