A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Розвиток туризму в Антонінах – безумовний пріоритет

Дата: 19.01.2021 14:41
Кількість переглядів: 254

  Останнім часом  Антоніни з більшою зацікавленістю приваблюють туристів. Адже прес-тури, промо-тури та тревел-блогери неодноразово відвідали селище та популяризували в соціальних мережах. І це є неабияким кроком  до розвитку туристичної  галузі. Оскільки  Антоніни – перлина, що залишилась у спадок з часів графської родини  Потоцьких та є багато цікавого, що може привабити відвідувачів.

             1 жовтня в мальовничі Антоніни завітав екскурсійно-інформаційний тур, організований для ЗМІ відділом з питань курортів і туризму Хмельницької ОДА. Прес-тур був здійснений з метою розкриття та розвитку туристичного потенціалу громади. Журналісти із задоволенням здійснили цікаву подорож історичними Антонінами та були вражені туристичними локаціями, автентикою та архітектурою будівель.

           24 жовтня селище відвідав культурно-експедиційний проєкт «Незаймана». Його мета відкривати та перевідкривати небачене та неочевидне  в Україні, знайомитися з людьми та через людей відчувати історію, географію, культуру та мистецтво. І їм це вдалося.

          З метою ознайомлення дітей і молоді Хмельниччини з цікавинками нашого Подільського краю було створено проєкт «Travel». 5 грудня в рамках цього проєкту «Travel», який створений Дитячою Телевізійною Агенцією було відзнято сюжет про Антоніни. Керівник проєкту – журналіст 33 каналу та керівник дитячої телешколи – Ірина Максименко. Проводилися  зйомки в музеї та біля графських будівель, діти розповідали про життя графської родини та неймовірні історії пов'язані з ними.

           16 грудня наше селище не залишив своєї уваги проєкт «Вишиваний шлях». Це інформаційний промотур інтернет блогерів з різних куточків держави, які приїхали в селище та були вражені локаціями, «Музеєм Потоцьких» з історичними фотосвітлинами. Завдання цього проєкту - підтримувати, розвивати та популяризувати туристичний відпочинок Україною. Учасники проєкту досліджують Хмельницький регіон та шукають туристичні перлини і цікаві куточки області. Антонінам вдалося привернути їх увагу.

            Ці всі тури були здійснені з метою розкриття та розвитку туристичного потенціалу громади, мають надзвичайно важливе значення для формування позитивного іміджу Антонін, як туристичної дестанації, розширення географії подорожей, налагодження контактів із представниками ЗМІ та туристичного бізнесу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора