A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Робоча зустріч з представниками агробізнесу

Дата: 10.02.2021 15:03
Кількість переглядів: 579

Вчора, 9 лютого, Антонінський селищний голова Анатолій ОЦАЛЮК провів чергову робочу нараду з представниками агробізнесу, які працюють на території нашої громади, з метою налагодження  ефективної співпраці та обговорення проблемних питань, які можна спільно вирішити на місцевому рівні.

До участі долучилися представники фінансового та земельного відділів, а також економічного і юридичного секторів, депутатського корпусу та директор КП «Надія» (с. Кременчуки).

На зустрічі обговорювалось таке актуальне питання, як можливість підписання угоди про співпрацю між представниками агробізнесу та Антонінською селищною радою з метою розвитку територій та покращення благоустрою населених пунктів, на яких працюють агровиробники. Керівник кластеру Антоніни Епіцентр Агро Олександр РОЗІЗНАНИЙ презентував для присутніх підписану 05.02.2021 р. Угоду про співпрацю та її умови.

Також піднімались питання прозорості ведення бізнесу та добросовісної сплати податків. Селищний голова, в свою чергу, довів до відома платників податків інформацію щодо надходжень та видатків бюджету за перший місяць 2021 року, розповів про початок роботи щодо інвентаризації земель на території Антонінської селищної ради.

 В зв’язку з погіршенням погодних умов, обговорювалась можливість надання спецтехніки для розчистки снігу. Приємним є те, що агровиробники оперативно включились в роботу і спільними зусиллями подолали снігові замети по громаді.

Загалом зустріч пройшла в дружній атмосфері, кожен учасник мав змогу висловити свою думку і поділитись нагальними проблемами.

Наостанок Анатолій ОЦАЛЮК зауважив, що наше головне завдання - це об’єднати зусилля заради розбудови сильної спроможної громади, де кожен мешканець буде проживати в комфорті і захищеності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора