A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Яскраві барви Дня закоханих у закладах культури громади!

Дата: 17.02.2021 19:37
Кількість переглядів: 272

До Дня закоханих керівниками закладів культури було організовано та проведено низку заходів, які передбачали засідання гуртків за інтересами з виготовлення валентинок, оформлення фотозон, проведення розважальних заходів.

Так, на гуртку «Бджілки» Великоорлинського сільського клубу дитячими руками були  виготовлені сердечка як символ любові; учасники гуртка «Хенд Мейд» Антонінського Будинку культури створили вироби для фотозон. Результатом творчого дозвілля у Кременчуківській сільській бібліотеці, Корчівській сільській бібліотеці, Великоорлинського сільського клубу, Великосалиського сільського клубу, Терешківської сільської бібліотеки та Терешківського сільського Будинку культури є оформлення фотозони, де змогли провести фотосесію усі бажаючі. Кременчуківський сільський Будинок культури провів концертну програму «Коли два серця б’ються в унісон» у стінах закладу з дотриманням усіх діючих карантинних вимог. Для відвідувачів і читачів Великомедведівського сільського клубу та Великомедведівської сільської бібліотеки директор клубного закладу та бібліотекар також організували вечір відпочинку для молоді з дотриманням усіх карантинних вимог.

Бібліотекар Антонінської публічної бібліотеки залучала читачів до  творчої роботи у стилі book folding art.

Севрюківська сільська бібліотека, Великоюначківський сільський клуб привітали усіх закоханих відеороликом, розміщеним на сторінках закладів у соцмережах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора