A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів загальної середньої та позашкільної освіти, закладів культури Антонінської територіальної громади

Дата: 17.03.2021 10:07
Кількість переглядів: 2084

З 25 лютого 2021 року в Хмельницькій області стартував обласний огляд-конкурс виставок декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкільної освіти, організаторами якої є Департамент освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації та Хмельницький центр науково-технічної творчості учнівської молоді. 

16 березня на базі Антонінського Будинку творчості дітей та юнацтва відбувся черговий етап обласного огляду-конкурсу виставок під гаслом «Світ із любові і сни кольорові – дитинство моє». На заході були присутні селищний голова Анатолій ОЦАЛЮК, заступник селищного голови Анатолій КОВАЛЬЧУК начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Наталія КУЯН, методисти Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді на чолі з заступником директора з навчальної роботи відділу художньо-естетичного виховання школярів Наталією ЖОЛОБОК.

На виставці демонструвалися 163 роботи у таких техніках: в’язання спицями, гачком; витинання; художня вишивка; народна лялька; м’яка іграшка; писанкарство; вироби з тіста; вироби з шкіри; декоративний розпис, народний живопис; бісероплетіння; паперова пластика та оригамі; вироби з соломки; ізонитка; лозоплетіння; вироби з природних матеріалів; графіка; живопис; батик; інші техніки.

На огляді-конкурсі були представлені роботи закладів загальної середньої та позашкільної освіти, закладів культури Антонінської територіальної громади.

Роботи справили враження на учасників виставки, які із задоволенням розглядали експонити.

Для присутніх проведено майстер-класи гуртків Антонінського БТДЮ: «Виготовлення ляльки-травниці», гурток «Умілі руки», керівник Ірина ВОЗНЮК, кусудамі «Оберіг», гурток «Паперопластика», керівник Іванна Нагорна, «Пармська фіалка», гурток «В’язання гачком», керівник Тетяна Первак.

На згадку про проведений захід присутні отримали подарунки з побажанням доброго здоров’я та благополуччя від гуртківців Антонінського БТДЮ.

Враженнями від огляду виставки поділилася Заслужений працівник освіти України, заступник директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Наталія ЖОЛОБОК, яка відзначила високий рівень підготовки робіт на виставку та належну підготовку вихованців гуртків до проведення майстер-класів.

Насамкінець гості заходу завітали до «Музею Потоцьких» Антонінського Буднику культури, де доторкнулися до історичної спадщини селища.

Виставка декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва триватиме до 20 березня 2021 року. Запрошуємо усіх бажаючих поринути у світ прекрасного та отримати естетичне задоволення від виставки у Антонінський Будинок культури.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора