A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Березень. Читають усі!

Дата: 21.03.2021 13:49
Кількість переглядів: 351

У відділі з обслуговування дітей Антонінської публічної бібліотеки в рамках проведення Дня читань книг Сергія Гридіна 17 березня 2021 року відбувся віртуальний огляд книг автора та голосні читанння уривків з творів «Федько у пошувах чупакабри» та «Кігтик Ковбаско». З творами автора ознайомились  15 читачів, у читаннях взяли участь 9.

З 15  по 19 березня 2021 року організовано творчу зустріч з місцевою поетесою, авторкою дитячих книжок Тетяною Яковлевою-Голотребчук. Під час пізнавальної, цікавої бесіди діти дізнались як пишуться вірші, римували, говорили про користь читання, слухали вірші у прочитанні авторки.

19 березня в усіх бібліотеках громади пройшли голосові читання поезії геніальної української поетеси Ліни Костенко з нагоди дня народження. До читань було залучено різновікову категорію дітей, молодь громади, працівників закладів культури. Загалом до акції долучилися 56 читачів, яким цікава творчість поетеси.

До Всесвітнього дня поезії – 21 березня, у бібліотеках громади організовано книжкові виставки «Літературне Поділля», презентації нових цікавих книг, зустрічі з місцевими поетами та письменниками.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора