A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

БЕЗПЕКА В ГРОМАДІ – ЦЕ ВАЖЛИВО!

Дата: 22.03.2021 11:16
Кількість переглядів: 1539

20 березня в м. Хмельницький на майдані Незалежності в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» відбулось урочисте вручення укомплектованих службових автомобілів «Renault  Duster» та помпових рушниць травматичної дії офіцерам громади Хмельниччини, які до цього ділили транспорт з колегами. На урочистості був присутній селищний голова Анатолій ОЦАЛЮК та поліцейський офіцер громади Юрій РОЖИК, який отримав авто.

Також з метою посилення безпеки населення та захисту об’єктів громади комунального майна у центральній частині смт Антоніни було влаштовано 4 камери відеоспостереження. Відеореєстратори  дають змогу бачити в реальному часі і переглядати відео в записі за досить тривалий період.  Для «любителів» порушувати  громадський  порядок   та псувати майно буде несподіванкою, що наявні камери чітко фіксують навіть те, що відбувається у нічну пору доби.

Облаштування системи відеоспостереження в смт Антоніни здійснено за рахунок коштів селищного бюджету – 49 тис.грн., як один із пріоритетних заходів для забезпечення безпеки жителів громади, передбачених програмою «Безпечна громада».  На сьогодні  встановлено  4 камери  відеонагляду з потужною оптикою здійснено монтаж  системи управління. В подальшому потужність системи дозволяє здійснити  розширення мережі відеоспостереження, додаючи нові пристрої. Також для забезпечення  оперативності реагування було виділено 25 тис. грн. на паливно-мастильні матеріали.

 

Відтепер наші поліцейські офіцери будуть максимально мобільними і якнайшвидше зможуть реагувати на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, щоб кожен мешканець громади міг відчути свою захищеність, впевненість і безпеку!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора