A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

РОБОЧА НАРАДА ЗІ СТАРОСТАМИ СТАРОСТИНСЬКИХ ОКРУГІВ

Дата: 05.04.2021 18:30
Кількість переглядів: 1389

В понеділок, 5 квітня, відбулася робоча нарада зі старостами старостинських округів Антонінської громади під керівництвом селищного голови Анатолія ОЦАЛЮКА та  першого заступника селищного голови Юрія КОНДРАТЮКА. Також були присутні начальники відділів та спеціалісти.

На нараді обговорювалися питання щодо життєдіяльності громади, організації заходів щодо благоустрою у населених пунктах, в тому числі розчистка, грейдерування та посипка доріг, облагородження  кладовищ, доставка в села вапна, піска.

 Старости сіл отримали всю необхідну інформацію, слушні поради та пропозиції щодо ефективної роботи своїх старостинських округів. Очільник громади підвів підсумки наради та доручив заступникам і старостам сіл на черговому засіданні доповісти про виконання завдань робочої наради та закликав присутніх до конструктивної праці і виважених рішень.

До участі у нараді  також долучився  начальник Красилівського відділу поліції Олександр ДИХТЯР,  який перш за все наголосив про  безпеку в громаді, дав рекомендації щодо  зниження ризику шахрайських операцій по телефонах, підняв питання щодо адміністративних порушень пов’язаних із самогоноварінням, так як,   в даний час  актуальною проблемою є  вживання алкоголю серед неповнолітніх, будуть здійснюватись заходи щодо боротьби з цією незаконністю. Адже здорове населення громади – міцна країна.

 

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора