A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Хай пам’ять про війну нас всіх єднає!

Дата: 07.05.2021 15:58
Кількість переглядів: 1298

З метою гідного вшанування подвигу переможців нацизму у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників українського визвольного руху, жертв нацистських переслідувань, увічнення пам’яті загиблих 7 травня  Антонінським Будинком культури був проведений мітинг  з відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

До слова були запрошені заступник Антонінського селищного голови Ковальчук Анатолій Васильович та дитина війни Лаган Таміла Григорівна.

Усі присутні на мітингу були вражені до сліз виступом викладачів Антонінської школи мистецтв Войнаровського Валентина та Кондратюк Катерини, зворушливими спогадами про роки війни Лаган Таміли Анатоліївни, проникливі слова пам’яті читала ведуча Бакутова Антоніна.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, Героїв Небесної Сотні, загиблих воїнів на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.

  На завершення відбулось покладання квітів до меморіалу загиблих воїнів війни від представників Антонінської селищної ради, відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму, закладів освіти і культури, активу учнівського самоврядування  Антонінського ліцею, жителів селища.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора