A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-а річниця виведення військ з Афганістану

Дата: 20.02.2018 20:58
Кількість переглядів: 559

15 лютого 2018 року в Антонінському Будинку творчості дітей та юнацтва відзначили День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 29-у річницю виведення військ з Афганістану. З 19 учасників бойових дій на території інших країн (Афганістан, Чехословаччина, Югославія, Куба, Угорщина) Антонінської ОТГ на заході були присутні 4 ветерани-афганці. Участь у заході також взяли секретар виконавчого комітету Антонінської селищної ради Олійник Тетяна Степанівна, вихованці та працівники Антонінського БТДЮ,Антонінської ДМШ та учні Антонінської ЗОШ. З вітальним словом до присутніх звернулася Тетяна Олійник, яка також вручила подарунки учасникам бойових дій.

З живим інтересом було прослухано виступи ветеранів:

  • Мартинюка В’ячеслава Олександровича – рядового,
  • Ковтонюка Володимира Васильовича – сержанта.

Ковтонюк Павло, син Ковтонюка В.В., спільно з Скопюк С.А., керівником гуртка БТДЮ, використовуючи фото з сімейного архіву, підготували відео про Володимира Васильовича.

Під час години пам’яті відбувався показ тематичних слайдів, звучали музичні композиції та поезії, які виконували вихованці БТДЮ, ДМШ та дитячої бібліотеки.

Тематичну книжкову виставку підготували працівники Антонінської дитячої бібліотеки та бібліотеки для дорослих.

Під час виступу ведучі зауважили, що важливо згадати всіх тих, хто залишився  похованими на чужій землі, тих, хто загинув через цю війну. Ці герої будуть завжди жити у нашій пам’яті.  А присутнім ветеранам побажали  здоров’я, добра, благополуччя та мирного неба.

Фото Маріны Мудь.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора