A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Електронний кабінет – сучасний електронний сервіс Державної податкової служби України

Електронний кабінет – сучасний електронний сервіс Державної податкової служби України

Головне управління ДПС у Хмельницькій області нагадує суб’єктам господарювання про переваги використання сервісів податкової служби, зокрема сервісу Електронний кабінет (https://cabinet.tax.gov.ua/), який є інформаційно-комунікаційною системою, що створена для забезпечення реалізації платниками податків та державними органами своїх прав та обов’язків, визначених Податковим кодексом України, в електронному вигляді. 

09:09 04.01.2024

Робота на Хмельниччині

Робота на Хмельниччині

Шукаєте роботу? Підприємствам області потрібні працівники! Звертайтеся в центр зайнятості. Кваліфіковані фахівці стануть вашим помічником з пошуку роботи.

16:33 27.12.2023

20 грудня в актовій залі відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради зібралася активна молодь закладів загальної середньої освіти Антонінської громади на засідання лідерів учнівського самоврядування Антонінської СТГ

20 грудня в актовій залі відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради зібралася активна молодь закладів загальної середньої освіти Антонінської громади на засідання лідерів учнівського самоврядування Антонінської СТГ

Законодавство визначає категорії громадян, яким житлова субсидія може призначатися на понаднормову площу житла (площа житла, на яку призначається субсидія з урахуванням понаднормової площі, розраховується шляхом збільшення соціальної норми житла для домогосподарства на 30 відсотків).

15:49 22.12.2023

Я – ПЕНСІОНЕРКА, КОЛИШНІЙ СІЛЬСЬКИЙ МЕДИК,  ПРОЖИВАЮ З СИНОМ – УЧАСНИКОМ БОЙОВИХ ДІЙ. НА ЯКІ ПІЛЬГИ З ОПЛАТИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ МИ МАЄМО ПРАВО?

Я – ПЕНСІОНЕРКА, КОЛИШНІЙ СІЛЬСЬКИЙ МЕДИК, ПРОЖИВАЮ З СИНОМ – УЧАСНИКОМ БОЙОВИХ ДІЙ. НА ЯКІ ПІЛЬГИ З ОПЛАТИ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ МИ МАЄМО ПРАВО?

Для категорій осіб “сільський медик на пенсії” та “учасник бойових дій” законодавством визначено різні види та розміри пільг.

16:30 21.12.2023

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Хмельницька філія «Газмережі»: прохання сплатити за доставку газу Хмельницька філія ТОВ «Газорозподільні мережі України» звертається з переконливим проханням розрахуватися за доставку газу та не накопичувати боргів. З 01.10. оплату здійснювати Оператору ГРМ – Хмельницькій філії «Газмережі», яка працює у складі Групи Нафтогаз. Реквізити для оплати: Побутові споживачі (населення): отримувач – Хмельницька філія «ГАЗМЕРЕЖІ» код за ЄДРПОУ 45346590, МФО 315784, п/р UA733157840000026030300461328 АТ "Ощадбанк" В призначенні платежу обов'язково вказуйте ваш особовий рахунок, ПІБ та адресу. Особові рахунки не змінилися та починаються на «1400ХХХХХХ», складаються з 10 цифр. Дякуємо усім клієнтам, хто вчасно сплачує за доставку газу: до 20 числа місяця. Газівники Хмельницької філії "Газмережі" як підприємства критичної інфраструктури, працюють цілодобово в посиленому режимі та забезпечують складний безперервний технологічний процес розподілу блакитного палива. Якщо наявний борг станом до 30.09., - його необхідно сплатити попередньому Оператору ГРМ - АТ «Хмельницькгаз», дія ліцензії якого припинена. Реквізити для оплати: Отримувач платежу: АТ «Хмельницькгаз» Код отримувача: ЄДРПОУ 05395598 Рахунок: IBAN UA593157840000026030301064241 Філія Хмельницького обласного управління АТ «Ощадбанк» Як сплатити? - Особистий кабінет на сайті Газмережі https://my.grmu.com.ua/login або Хмельницької філії "Газмережі" https://khmn.grmu.com.ua/ - онлайн-банкінг «Ощад 24/7», «Приват-24», "Монобанк» ін.) - термінали самообслуговування EasyPay, IPay - каси банків - відділення Укрпошти Дякуємо усім клієнтам, хто вчасно сплачує за доставку газу: до 20 числа місяця або за фінансової можливості. Газівники Хмельницької філії ТОВ "Газорозподільні мережі України";, як підприємства критичної інфраструктури, працюють цілодобово в посиленому режимі та забезпечують складний безперервний технологічний процес розподілу блакитного палива.

14:47 21.12.2023

Міф №6. Немає сенсу кидати курити при тривалому стажі

Міф №6. Немає сенсу кидати курити при тривалому стажі

Інколи цей міф звучить ще й так: «мені вже пізно кидати курити». Та насправді після твоєї останньої викуреної сигарети: через 20 хвилин нормалізуються пульс та артеріальний тиск; через 12 годин кров повністю очищується від чадного газу;

15:02 19.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора