A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Як система безоплатної правничої допомоги допомагає постраждалим від домашнього насильства

Як система безоплатної правничої допомоги допомагає постраждалим від домашнього насильства

Від початку 2023 року система безоплатної правничої допомоги понад 1,5 тис. разів надавала допомогу зі зверненням до суду людям, які постраждали від домашнього насильства чи насильства за ознакою статі. У понад 1,4 тис. випадків така допомога надавалася  жінкам, у майже 120 випадках – чоловікам).

15:27 08.12.2023

Ринок праці Хмельниччини

Ринок праці Хмельниччини

У січні-листопаді  2023 року послугами Хмельницької обласної служби зайнятості скористалися 22,4 тис. громадян. Про потребу у кваліфікованих працівниках в області поінформували 2 872 роботодавці. В базі даних  налічувалось 12,8 тис. вакансій. Середній розмір оплати праці становив  9480  гривень на одну вакансію.

15:22 08.12.2023

РРО при задіянні служб доставки

РРО при задіянні служб доставки

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що при розрахунках із споживачами, здебільшого, виникає обов’язок використовувати належним чином зареєстровані РРО/ПРРО. Звертаємо увагу суб’єктів господарювання, що у правовідносинах, які виникають при продажу товарів у мережі Інтернет із використанням служб доставки, такий вид розрахунків як «післяплата», «попередня оплата», «кредит», «відстрочення платежу», «розстрочення платежу» та інші, Цивільним кодексом України не заборонені. Проте вони не є визначальними для виникнення обов’язку щодо застосування РРО. Коло таких обов’язків визначають виключно умови договорів на перевезення (доставку) товарів, що укладені між продавцями товарів та перевізниками/кур’єрами/експедиторами/логістичними компаніями тощо та якими визначено участь сторін договору у правовідносинах купівлі-продажу товарів. 

15:19 08.12.2023

СТВОРИТИ Е-ТРУДОВІ КНИЖКИ СТАЛО ЩЕ ПРОСТІШЕ

СТВОРИТИ Е-ТРУДОВІ КНИЖКИ СТАЛО ЩЕ ПРОСТІШЕ

В еру цифровізації одним із важливих процесів, які наразі відбуваються в Україні, є 5-річний перехідний період до ведення трудових книжок працівників в електронній формі відповідно до Закону України від 05 лютого 2021 року №1217-IX “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі”.

11:49 01.12.2023

Як передати показання лічильника газу Хмельницькій філії «Газмережі»?

Як передати показання лічильника газу Хмельницькій філії «Газмережі»?

 З 1 по до 5 грудня, відповідно до чинного законодавства, необхідно передати дані лічильника своїй газорозподільній компанії, яка здійснює доставку газу на Хмельниччині - «Хмельницькій філії «Газмережі».

16:08 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора