A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітання селищного голови з святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Захисників та Захисниць України та днем українського козацтва

Шановні жителі Антонінської громади дорогі захисники та захисниці України!  Прийміть щирі вітання з Днем захисників та захисниць України, Днем Українського козацтва та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці !

15:16 01.10.2023

В селищі Антоніни відбулося урочисте відкриття пам’ятного комплексу борцям за волю і незалежність України зі світлинами полеглих воїнів-земляків та Стелли пам’яті

Сьогодні, 29 вересня 2023 року, в селищі Антоніни відбулося урочисте відкриття пам’ятного комплексу борцям за волю і незалежність України зі світлинами полеглих воїнів-земляків та Стелли пам’яті.

10:59 29.09.2023

Передавайте показання газового лічильника зручним для вас способом!

Клієнти ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» можуть передати показання газового лічильника будь-яким зручним для них способом, незалежно від наявності інтернету чи доступності центру обслуговування клієнтів.

09:27 27.09.2023

Продовжується робота проекту Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану» (частина ІІ)

За підтримки програми EU4Business,  Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада  продовжують реалізацію проекту Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану».

09:25 27.09.2023

29 вересня — Всесвітній день серця

Постійна емоційна напруга та стрес характерні для реалій сучасності. Через це може зростати ризик розвитку серцево-судинних захворювань, зокрема, підвищуватись артеріальний тиск та рівень цукру у крові. Крім того, на нервовому ґрунті може відбуватися порушення ритму серця та розвинутись стенокардія, статися інфаркт чи гіпертонічний криз. Науковці напряму пов’язують війну та ймовірність виникнення ішемічної хвороби серця, інсульту, діабету, підвищення артеріального тиску та холестерину, а також збільшення споживання алкоголю й тютюну.

15:22 25.09.2023

Запрошуємо на безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування»

Державна служба зайнятості  і   ПРООН  за підтримки Уряду Німеччини запрошують на безкоштовне навчання за напрямом монтажу санітарно-технічних систем і устаткування. Професія сантехніка завжди буде затребуваною на ринку праці, оскільки будівлі вимагають постійного обслуговування систем водопостачання, каналізації та опалення. Будівництво комунікацій також потребує професійного монтажу та обслуговування. Щоб допомогти стати кваліфікованим фахівцем у сантехнічній галузі, Державна служба зайнятості спільно з Програмою розвитку ООН ( ПРООН ) в Україні, за фінансової підтримки Уряду Німеччини, створили безкоштовний курс для всіх бажаючих за напрямом «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування». Із 28 серпня 2023 року починається навчання за такими частковими кваліфікаціями: - у  Львівському  ЦПТО ДСЗ – Монтаж/демонтаж систем опалення; - в  Одеському  та  Сумському  ЦПТО ДСЗ – монтаж/демонтаж та обслуговування водопостачання і водовідведення. Навчання складається з двох частин:  дистанційне навчання з теоретичної підготовки;  практичне відпрацювання навичок на модернізованій базі  Львівського ,  Сумського ,  Одеського  центрів професійно-технічної освіти ДСЗ. Для вашого успішного навчання ми забезпечимо:  висококваліфікованих викладачів;  сучасне обладнання та інструменти;  харчування та проживання на період практичного навчання. Подати онлайн-заявку на навчання можна  тут . Кількість місць обмежена! Довідково: Навчання в освітніх закладах Державної служби зайнятості відбувається за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

14:41 19.09.2023

Безоплатна правова допомога внутрішньо переміщеним особам

Раді повідомити, що в рамках реалізації грантового проєкту «Консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч»» Юридична клініка Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам. Щоб отримати правову допомогу, внутрішньо переміщеним особам необхідно звернутись (на вибір) : 1) за телефоном +38068441059 2) на ел. пошту: uk@univer.km.ua, або 3) за адресою м. Хмельницький, вул. Володимирська, 77. Впровадження цього проєкту стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

14:30 19.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора