A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжується робота проекту Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану» (частина ІІ)

Продовжується робота проекту Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану» (частина ІІ)

За підтримки програми EU4Business,  Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада  продовжують реалізацію проекту Бізнес-Акселератору на базі Новоукраїнської громади за темою: «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах військового стану».

09:25 27.09.2023

29 вересня — Всесвітній день серця

29 вересня — Всесвітній день серця

Постійна емоційна напруга та стрес характерні для реалій сучасності. Через це може зростати ризик розвитку серцево-судинних захворювань, зокрема, підвищуватись артеріальний тиск та рівень цукру у крові. Крім того, на нервовому ґрунті може відбуватися порушення ритму серця та розвинутись стенокардія, статися інфаркт чи гіпертонічний криз. Науковці напряму пов’язують війну та ймовірність виникнення ішемічної хвороби серця, інсульту, діабету, підвищення артеріального тиску та холестерину, а також збільшення споживання алкоголю й тютюну.

15:22 25.09.2023

Запрошуємо на безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування»

Запрошуємо на безкоштовне навчання за напрямом «Монтаж санітарно-технічних систем і устаткування»

Державна служба зайнятості  і   ПРООН  за підтримки Уряду Німеччини запрошують на безкоштовне навчання за напрямом монтажу санітарно-технічних систем і устаткування. Професія сантехніка завжди буде затребуваною на ринку праці, оскільки будівлі вимагають постійного обслуговування систем водопостачання, каналізації та опалення. Будівництво комунікацій також потребує професійного монтажу та обслуговування. Щоб допомогти стати кваліфікованим фахівцем у сантехнічній галузі, Державна служба зайнятості спільно з Програмою розвитку ООН ( ПРООН ) в Україні, за фінансової підтримки Уряду Німеччини, створили безкоштовний курс для всіх бажаючих за напрямом «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування». Із 28 серпня 2023 року починається навчання за такими частковими кваліфікаціями: - у  Львівському  ЦПТО ДСЗ – Монтаж/демонтаж систем опалення; - в  Одеському  та  Сумському  ЦПТО ДСЗ – монтаж/демонтаж та обслуговування водопостачання і водовідведення. Навчання складається з двох частин:  дистанційне навчання з теоретичної підготовки;  практичне відпрацювання навичок на модернізованій базі  Львівського ,  Сумського ,  Одеського  центрів професійно-технічної освіти ДСЗ. Для вашого успішного навчання ми забезпечимо:  висококваліфікованих викладачів;  сучасне обладнання та інструменти;  харчування та проживання на період практичного навчання. Подати онлайн-заявку на навчання можна  тут . Кількість місць обмежена! Довідково: Навчання в освітніх закладах Державної служби зайнятості відбувається за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

14:41 19.09.2023

Безоплатна правова допомога внутрішньо переміщеним особам

Безоплатна правова допомога внутрішньо переміщеним особам

Раді повідомити, що в рамках реалізації грантового проєкту «Консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч»» Юридична клініка Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам. Щоб отримати правову допомогу, внутрішньо переміщеним особам необхідно звернутись (на вибір) : 1) за телефоном +38068441059 2) на ел. пошту: uk@univer.km.ua, або 3) за адресою м. Хмельницький, вул. Володимирська, 77. Впровадження цього проєкту стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

14:30 19.09.2023

Семінар основні пріоритети розвитку бібліотек у відповідності до потреб жителів громади

Семінар основні пріоритети розвитку бібліотек у відповідності до потреб жителів громади

28 червня до смт Антони з робочим візитом завітали директори, завідуючі центральними бібліотеками територіальних громад області на чолі з провідними спеціалістами, методистами та директором Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки Катериною ЧАБАН. Програма семінару на тему «Основні пріоритети розвитку бібліотек у відповідності до потреб жителів громади», що тривала з 27 по 29 червня, передбачала практичні заняття у Теофіпольській, Анонінській та Чорноострівській територіальні громади. Зустріч гостей у центральній садибі громади традиційно розпочалася з історії містечка, проведено екскурсії родинним помістям Потоцьких та «Музеєм Потоцьких». Директор Тетяна МАТВІЙЧУК ознайомила учасників семінару з роботою КЗ «Центральна бібліотека Антонінської селищної ради» в напрямку популяризації бібліотечного краєзнавства, представила примірники, що входять до цінної літератури фонду бібліотеки з книгозбірні родини Потоцьких.

14:04 19.09.2023

Новий спортивний рік в Антонінській ДЮСШ «2023/2024 навчальний рік. Стартуємо!»

Новий спортивний рік в Антонінській ДЮСШ «2023/2024 навчальний рік. Стартуємо!»

15 вересня ми відкриваємо двері у наші позашкільні навчальні заклади, а саме розпочинається новий навчальний рік в Антонінській ДЮСШ. Новий спортивний рік почався з Дня відкритих дверей в Антонінській ДЮСШ «2023/2024 навчальний рік. Стартуємо!». Під час заходу відбулися показові виступи  спортсменів з тих видів спорту, які культивуються в ДЮСШ, проведено шикування, розминка, показові виступи з грепплінгу СК «Прайд», де учні продемонстрували свої вміння з боротьби. В свою чергу батьки та діти мали можливість ознайомитися з роботою школи, спортивними залами, секціями, майданчиками та обрати для себе найулюбленіший вид спорту для подальших занять.     Під час урочистої церемонії відкриття юних спортсменів привітали селищний голова Анатолій ОЦАЛЮК, перший заступник селищного голови Юрій КОНДРАТЮК, спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради Лілія РИБАЧУК, директор Антонінської ДЮСШ Андрій БАРТОШУК. Директор школи БАРТОШУК Андрій Вікторович у своєму вітальному слові запросив стати частиною історії спортивного життя селища, ознайомив здобувачів освіти, їх батьків та гостей із порядком роботи ДЮСШ. Тренери закладу провели розминки у трьох відділеннях футболу, гандболу та волейболу, використавши форму квесту для відпрацювання точних рухів у спортивних ігрових видах спорту. Спортивні секції в новому навчальному році працюватимуть очно, але під час повітряних тривог спортсмени та їх наставники мають пройти в укриття.   Наприкінці заходу усі учасники були відзначені грамотами за участь у спортивному квесті, грамотами та медалями змагань з грепплінгу. Слід відзначити, що в рамках заходу з нагоди Дня фізкультури та спорту в Антонінській громаді привітали тренерів Антонінської ДЮСШ з футболу Андрія Вікторовича БАРТОШУКА та тренера з гандболу Валерія Леонідовича ЗАГАЄВСЬКОГО, тренерку СК «Прайд» Надію СУБОТ за підсумками перемог і нагород на обласних та Всеукраїнських змаганнях. Наші вітання спортсменам і їх тренерам та побажання подальших перемог в обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях! Тож нехай новий навчальний рік буде для усіх учасників освітнього процесу кращим, ніж попередній, нових вам здобутків, нових перемог.

13:37 19.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора