A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Як зареєструвати РРО/ПРРО в контролюючому органі?

Як зареєструвати РРО/ПРРО в контролюючому органі?

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що для проведення розрахунків суб’єкт господарювання обирає самостійно – РРО чи ПРРО він буде застосовувати. Якщо платник податків надає перевагу ПРРО, то він обирає самостійно – безоплатний ПРРО від ДПС чи комерційний ПРРО. 

14:52 06.09.2023

СУБСИДІЯ “В ОДИН КЛІК”: ПОДАЄМО СПРОЩЕНУ ЗАЯВУ НА ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ

СУБСИДІЯ “В ОДИН КЛІК”: ПОДАЄМО СПРОЩЕНУ ЗАЯВУ НА ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ

В Україні впроваджується експериментальний проєкт, який дає можливість максимально полегшити процедуру звернення громадян за житловою субсидією (постанова Уряду від 13.06.2023 № 601 “Про реалізацію експериментального проекту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”). Нагадаємо, що раніше визначений механізм звернення за призначенням субсидії з повним пакетом документів залишається чинним і за бажанням людини застосовується у звичному порядку.

10:46 04.09.2023

МЕНІ 52 РОКИ, МАЮ ДОХІД МЕНШЕ МІНІМАЛЬНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ.  ЧИ МОЖУ В ТАКОМУ ВИПАДКУ РОЗРАХОВУВАТИ НА СУБСИДІЮ НА  ПРИДБАННЯ ТВЕРДОГО ПАЛИВА І СКРАПЛЕНОГО ГАЗУ?

МЕНІ 52 РОКИ, МАЮ ДОХІД МЕНШЕ МІНІМАЛЬНОЇ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ. ЧИ МОЖУ В ТАКОМУ ВИПАДКУ РОЗРАХОВУВАТИ НА СУБСИДІЮ НА ПРИДБАННЯ ТВЕРДОГО ПАЛИВА І СКРАПЛЕНОГО ГАЗУ?

Житлова субсидія на придбання твердого палива і скрапленого газу призначається один раз на календарний рік виходячи з розміру доходу за попередній календарний рік.

10:38 04.09.2023

ОТРИМАЛА ПРИХИСТОК У ПОЛЬЩІ. ВЖЕ ПОНАД РІК НЕ ОТРИМУЮ ПЕНСІЮ, ОСКІЛЬКИ ДО ВІЙНИ У МАРІУПОЛІ КОШТИ МЕНІ ПРИНОСИВ ЛИСТОНОША.  ЧИ Є МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ МОЇ ПЕНСІЙНІ КОШТИ ЗА НОВИМ МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ, НЕ ПОКИДАЮЧИ ТЕРИТОРІЮ ПОЛЬЩІ?

ОТРИМАЛА ПРИХИСТОК У ПОЛЬЩІ. ВЖЕ ПОНАД РІК НЕ ОТРИМУЮ ПЕНСІЮ, ОСКІЛЬКИ ДО ВІЙНИ У МАРІУПОЛІ КОШТИ МЕНІ ПРИНОСИВ ЛИСТОНОША. ЧИ Є МОЖЛИВІСТЬ ОТРИМАТИ МОЇ ПЕНСІЙНІ КОШТИ ЗА НОВИМ МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ, НЕ ПОКИДАЮЧИ ТЕРИТОРІЮ ПОЛЬЩІ?

Відповідно до статті 49 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” у разі неотримання призначеної пенсії протягом 6 місяців підряд її виплата припиняється.

10:34 04.09.2023

ЗАЯВИ НА СТРАХОВІ ВИПЛАТИ МОЖНА ПОДАТИ ОНЛАЙН

ЗАЯВИ НА СТРАХОВІ ВИПЛАТИ МОЖНА ПОДАТИ ОНЛАЙН

Пенсійний фонд України запровадив новий сервіс подання заяв щодо призначення/перерахунку/продовження страхових виплат у зв’язку з нещасним випадком на виробництві чи професійним захворюванням.

10:29 04.09.2023

ЗА ЯКИЙ ПЕРІОД В ДОХІД ДОМОГОСПОДАРСТВА ПРИ ПРИЗНАЧЕННІ  СУБСИДІЇ ВРАХОВУЄТЬСЯ ПЕНСІЙНА ВИПЛАТА?

ЗА ЯКИЙ ПЕРІОД В ДОХІД ДОМОГОСПОДАРСТВА ПРИ ПРИЗНАЧЕННІ СУБСИДІЇ ВРАХОВУЄТЬСЯ ПЕНСІЙНА ВИПЛАТА?

У разі призначення житлової субсидії не з початку опалювального (неопалювального) сезону до середньомісячного сукупного доходу домогосподарства враховується розмір нарахованої пенсії за місяць, що передує місяцю, попередньому до місяця, з якого призначається житлова субсидія. Наприклад, якщо людина звернулася за призначенням субсидії у серпні, то дохід у вигляді пенсії буде враховано за червень.

10:19 04.09.2023

ВИЛУЧЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ПДФО В ГРОМАД ПОЗБАВИТЬ ЇХ МОЖЛИВОСТІ ДОПОМАГАТИ АРМІЇ ТА МІСЦЕВИМ ЖИТЕЛЯМ

ВИЛУЧЕННЯ ВІЙСЬКОВОГО ПДФО В ГРОМАД ПОЗБАВИТЬ ЇХ МОЖЛИВОСТІ ДОПОМАГАТИ АРМІЇ ТА МІСЦЕВИМ ЖИТЕЛЯМ

Вилучення податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), який надходить до місцевих бюджетів від зарплат військовослужбовців, ослабить громади, позбавить їх можливості допомагати силам оборони та надавати якісні послуги жителям, і при цьому не принесе жодних плюсів для Об’єднаних сил Збройних сил України, пишуть у своєму матеріалі радниця голови Асоціації міст України з муніципальних питань, народна депутатка Оксана Продан та виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.

10:15 04.09.2023

Компенсація роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи

Компенсація роботодавцю за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи

Під час дії воєнного стану та протягом 30 днів після його скасування, роботодавець має змогу отримати компенсацію витрат на оплату праці у розмірі 6700 гривень за працевлаштування внутрішньо переміщеної особи.

09:35 30.08.2023

Я ШАХТАР. ДО МОЄЇ ПЕНСІЇ ЗА ОРДЕН ВСТАНОВЛЕНО НАДБАВКУ ЗА ОСОБЛИВІ ЗАСЛУГИ ПЕРЕД УКРАЇНОЮ. УРЯД ПЕРЕДБАЧИВ ОСОБАМ,  ЯКІ МАЮТЬ ОСОБЛИВІ ЗАСЛУГИ ПЕРЕД БАТЬКІВЩИНОЮ, ВИПЛАТИ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ. ПОЯСНІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, У ЧОМУ РІЗНИЦЯ МІЖ “ОСОБЛИВИМИ ЗАСЛУ

Я ШАХТАР. ДО МОЄЇ ПЕНСІЇ ЗА ОРДЕН ВСТАНОВЛЕНО НАДБАВКУ ЗА ОСОБЛИВІ ЗАСЛУГИ ПЕРЕД УКРАЇНОЮ. УРЯД ПЕРЕДБАЧИВ ОСОБАМ, ЯКІ МАЮТЬ ОСОБЛИВІ ЗАСЛУГИ ПЕРЕД БАТЬКІВЩИНОЮ, ВИПЛАТИ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ. ПОЯСНІТЬ, БУДЬ ЛАСКА, У ЧОМУ РІЗНИЦЯ МІЖ “ОСОБЛИВИМИ ЗАСЛУ

Законом України “Про пенсії за особливі заслуги перед Україною“ передбачено встановлення надбавок до пенсій громадянам України, які мають значні заслуги у сфері державної, громадської або господарської діяльності, досягнення в галузі науки, культури, освіти, охорони здоров’я, фізичної культури й спорту, зокрема, нагородженим одним орденом.

09:34 30.08.2023

ЧИ МОЖЕ КОЛИШНІЙ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ, НЕ ПЕНСІОНЕР, ЯКИЙ Є УЧАСНИКОМ БОЙОВИХ ДІЙ, ОТРИМАТИ РАЗОВУ ГРОШОВУ ВИПЛАТУ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ, ЯКЩО ВІН НЕ ЗВЕРНУВСЯ ЗА ЇЇ ВИПЛАТОЮ ДО 24 СЕРПНЯ?

ЧИ МОЖЕ КОЛИШНІЙ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ, НЕ ПЕНСІОНЕР, ЯКИЙ Є УЧАСНИКОМ БОЙОВИХ ДІЙ, ОТРИМАТИ РАЗОВУ ГРОШОВУ ВИПЛАТУ ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ, ЯКЩО ВІН НЕ ЗВЕРНУВСЯ ЗА ЇЇ ВИПЛАТОЮ ДО 24 СЕРПНЯ?

Постановою Кабінету Міністрів України №754 від 21 липня 2023 року «Деякі питання соціального захисту ветеранів війни та жертв нацистських переслідувань» передбачено, що отримувачі грошової виплати до Дня Незалежності України, зокрема, ветерани війни, які не є пенсіонерами, не перебувають на службі і набули відповідного статусу до 24 серпня поточного року включно, можуть звернутися до органів Пенсійного фонду України та отримати її до 1 листопада поточного року.

09:32 30.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора