A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

ІНФОРМАЦІЯ про результати діяльності Хмельницької окружної прокуратури                        за І півріччя 2023 року на території Красилівської міської,  Антонінської селищної, Заслучненської та Щиборівської сільських рад Хмельницького району

ІНФОРМАЦІЯ про результати діяльності Хмельницької окружної прокуратури за І півріччя 2023 року на території Красилівської міської, Антонінської селищної, Заслучненської та Щиборівської сільських рад Хмельницького району

Хмельницькою окружною прокуратурою упродовж І півріччя 2023 року вживалися заходи, спрямовані на реальне усунення порушень законів, поновлення прав громадян та інтересів держави, розкриття кримінальних правопорушень, забезпечення відшкодування завданих ними збитків, додержання конституційних прав громадян у кримінальному провадженні, посилення протидії корупції.

10:48 18.07.2023

Я ПРОПРАЦЮВАЛА 10 РОКІВ В ШКІДЛИВИХ УМОВАХ.  У ЯКОМУ ВІЦІ Я МОЖУ ВИЙТИ НА ПЕНСІЮ?

Я ПРОПРАЦЮВАЛА 10 РОКІВ В ШКІДЛИВИХ УМОВАХ. У ЯКОМУ ВІЦІ Я МОЖУ ВИЙТИ НА ПЕНСІЮ?

Наявність стажу роботи в шкідливих умовах тривалістю 10 років та страхового стажу не менше 25 років дає право на призначення пенсії за віком на пільгових умовах за Списком № 2 після досягнення 55-річного віку.

10:46 18.07.2023

ЧИ БУДЕ МЕНІ ПРОДОВЖЕНО ВИПЛАТУ ПЕНСІЇ ПО ІНВАЛІДНОСТІ, ЯКЩО ІНВАЛІДНІСТЬ ВСТАНОВЛЕНО ПО ЧЕРВЕНЬ 2023 РОКУ, А МОЖЛИВОСТІ ПРОЙТИ ПОВТОРНИЙ ОГЛЯД МСЕК В МЕНЕ ЗАРАЗ НЕМАЄ?

ЧИ БУДЕ МЕНІ ПРОДОВЖЕНО ВИПЛАТУ ПЕНСІЇ ПО ІНВАЛІДНОСТІ, ЯКЩО ІНВАЛІДНІСТЬ ВСТАНОВЛЕНО ПО ЧЕРВЕНЬ 2023 РОКУ, А МОЖЛИВОСТІ ПРОЙТИ ПОВТОРНИЙ ОГЛЯД МСЕК В МЕНЕ ЗАРАЗ НЕМАЄ?

Відповідно до статті 34 Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” пенсія по інвалідності призначається на весь строк встановлення інвалідності.

10:45 18.07.2023

ПРАВО ПЕНСІОНЕРА НА ПІЛЬГУ З ОПЛАТИ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ВИЗНАЧАЄ  КОЛИШНЄ МІСЦЕ РОБОТИ ТА МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ

ПРАВО ПЕНСІОНЕРА НА ПІЛЬГУ З ОПЛАТИ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ВИЗНАЧАЄ КОЛИШНЄ МІСЦЕ РОБОТИ ТА МІСЦЕ ПРОЖИВАННЯ

Право на пільгу в розмірі 100% знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу мають пенсіонери, які працювали за певними спеціальностями та проживають у сільській місцевості.

10:22 18.07.2023

Безоплатна правова допомога внутрішньо переміщеним особам

Безоплатна правова допомога внутрішньо переміщеним особам

Раді повідомити, що в рамках реалізації грантового проєкту «Консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч»» Юридична клініка Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова надає безоплатну правову допомогу внутрішньо переміщеним особам. Щоб отримати правову допомогу, внутрішньо переміщеним особам необхідно звернутись (на вибір) : 1) за телефоном +38068441059 2) на ел. пошту: uk@univer.km.ua, або 3) за адресою м. Хмельницький, вул. Володимирська, 77. Впровадження цього проєкту стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Справедливість для всіх».

10:16 18.07.2023

НА ЯКИЙ ТЕРМІН МОЖЕ НАДАВАТИСЯ ЛІКАРНЯНИЙ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА  ПОВНОЛІТНІМ ЧЛЕНОМ СІМ’Ї?

НА ЯКИЙ ТЕРМІН МОЖЕ НАДАВАТИСЯ ЛІКАРНЯНИЙ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ПОВНОЛІТНІМ ЧЛЕНОМ СІМ’Ї?

Допомога по тимчасовій непрацездатності для догляду за хворим повнолітнім членом сім’ї (старше 14 років) надається з першого дня непрацездатності, але не більш як на три календарні дні.

09:24 11.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора