A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

За вчинення крадіжки засуджено жителів Антонінської територіальної громади до 6 років позбавлення волі

За вчинення крадіжки засуджено жителів Антонінської територіальної громади до 6 років позбавлення волі

За результатами процесуального керівництва та підтримання обвинувачення працівниками Хмельницької окружної прокуратури визнано винними двох рецидивістів за вчинення крадіжки в умовах воєнного стану (ч.4 ст. 185 КК України).

11:11 21.06.2023

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ В ОСОБИСТОМУ    КАБІНЕТІ НА ВЕБПОРТАЛІ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

ІНФОРМАЦІЮ ПРО ЖИТЛОВУ СУБСИДІЮ МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ В ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ НА ВЕБПОРТАЛІ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ

Пенсійним фондом України реалізовано можливість перегляду повідомлень про результати прийнятих рішень щодо призначення / непризначення / відмову у призначенні житлових субсидій.

11:36 20.06.2023

ЗАРОБІТОК ПІД ЧАС ВІЙНИ ЗМЕНШИВСЯ. ЯК ЦЕ  МОЖЕ ПОЗНАЧИТИСЯ НА МАЙБУТНІЙ ПЕНСІЇ?

ЗАРОБІТОК ПІД ЧАС ВІЙНИ ЗМЕНШИВСЯ. ЯК ЦЕ МОЖЕ ПОЗНАЧИТИСЯ НА МАЙБУТНІЙ ПЕНСІЇ?

Відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” для обчислення пенсії враховується заробітна плата за всі періоди страхового стажу людини починаючи з липня 2000 року.

11:35 20.06.2023

13 ЧЕРВНЯ УРЯД УХВАЛИВ ПОСТАНОВУ №601, ЯКОЮ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ПРОЄКТУ З УДОСКОНАЛЕННЯ ПОРЯДКУ НАДАННЯ НАСЕЛЕННЮ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ

13 ЧЕРВНЯ УРЯД УХВАЛИВ ПОСТАНОВУ №601, ЯКОЮ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ПРОЄКТУ З УДОСКОНАЛЕННЯ ПОРЯДКУ НАДАННЯ НАСЕЛЕННЮ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ

Метою прийняття документу є створення умов для максимального спрощення процедури звернення громадян за субсидією для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива і забезпечення швидкого прийняття рішення щодо її надання.

11:15 20.06.2023

Участь у PR-акції «Бібліотека – ДІМ читача»

Участь у PR-акції «Бібліотека – ДІМ читача»

З метою популяризації читання та корисної дозвіллєвої практики протягом життя, досягнення успіху у навчанні та житті, створення простору інформаційної взаємодії та соціально-культурної комунікації учасників освітнього процесу, покращення престижності та позитивного іміджу шкільної бібліотеки бібліотеки закладів загальної середньої освіти громади взяли участь в обласній PR-акції «Бібліотека – ДІМ читача», що відбулась в квітні 2023 року.

11:26 16.06.2023

ЗБІР  ЛІДЕРІВ  УЧНІВСЬКОГО  САМОВРЯДУВАННЯ

ЗБІР ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

30 травня 2023 року ДОТ "Подолянчик" зібрав найактивніших лідерів учнівського самоврядування закладів освіти  Антонінської громади.  З вітальним словом та побажаннями чудового настрою до учасників звернулася начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Антонінської селищної ради  Наталія КУЯН.

13:29 14.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора