A A A K K K
для людей із порушенням зору
Антонінська селищна рада Хмельницького району Хмельницької області громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

Грант для ветеранів та членів їхніх сімей

Грант для ветеранів та членів їхніх сімей

Грантова програма, в рамках урядового проекту єРобота, створена для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, а також їхніх дружин або чоловіків. Грант може отримати ФОП або фізична особа, яка планує відкрити власний бізнес. Сума гранту складає до 1 млн гривень.

22:39 11.06.2023

Вітаємо

Вітаємо

Завершився обласний етап заочного конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини», який проводився з метою формування екологічної культури, розвитку естетичних здібностей засобами художньої творчості, а також популяризації природоохоронної роботи, сприяння розвитку екологічної освіти та поширення екологічних знань. Конкурсні роботи відтворювали стан довкілля у творчій формі поробок, малюнків та фоторобіт, що висвітлювали дослідницьку, природоохоронну та екологічну діяльність здобувачів освіти  закладів освіти громади.

22:29 11.06.2023

Вітаємо!!!

Вітаємо!!!

Вітаємо Рій «Непереможні» Терешківського ліцею (виховник Людмила АНТОЩУК), що стали лауреатами Фестивалю-огляду «Ватра» у старшій віковій категорії. Варто нагадати, що 25-28 квітня 2023 року Хмельницьким обласним центром туризму і краєзнавства учнівської молоді проведено обласний Всеукраїнський Фестиваль-огляд «Ватра» у рамках заходів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), присвячений Дню Героїв за темами: «Слава Героям», «Звитяга Нескорених», «Квітуча моя Україно», «Україна назавжди» тощо, за загальною тематикою, що розкриває бачення майбутнього України.Мета Фестивалю – розкрити мистецькими засобами героїку російсько-української війни та мрію про Україну після Перемоги над рашизмом. До самодіяльної композиції включалися різні жанри: художнє слово, українська народна пісня, танок (можливо з елементами бойових мистецтв). Використовується музичний супровід (народні музичні інструменти та електронні музичні записи). На обласний етап Фестивалю-огляду надіслано відеоролик від Терешківського ліцею, який отримав гідну оцінку від організаторів.

14:40 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора